• informatie
  • nieuws
  • Basketbalteams behalen groot succes

Basketbalteams behalen groot succes

14 maart 2022

Na vele afgelaste toernooien vond eindelijk weer een groot sporttoernooi plaats: vrijdag 25 februari hebben twee teams (meisjes 15+ en jongens 15+) meegedaan aan het basketbaltoernooi in de SportCampus Zuiderpark. De jongens startten het toernooi meteen met een knappe winst waarna de meiden de winnende reeks voortzetten.

Na vijf wedstrijden waren de meisjes nog steeds ongeslagen. Het jongensteam won vier van de vijf wedstrijden. Het was dan ook geen verassing dat beide teams om de eerste plek moesten strijden in de finale. Door hun skills, doorzettingsvermogen, teamwork en vastberadenheid hebben de meiden de finale glansrijk gewonnen waardoor ze voor het eerst in onze schoolbasketbalgeschiedenis kampioen zijn geworden! Ons jongensteam had een zeer zware tegenstander, maar toch hebben ze een zeer mooie en welverdiende tweede plaats behaald.

De Haagse wethouder van Sport, Hilbert Bredemeijer, heeft de prijzen uitgereikt. Complimenten voor het leuke, mooie en sportieve spel van al onze spelers. Volgend jaar gaan we onze titel verdedigen bij de meiden en zullen we strijden voor de eerste plek bij de jongens.