• informatie
  • nieuws
  • Verslag zaalvoetbaltoernooi - Poule E

Verslag zaalvoetbaltoernooi - Poule E

17 januari 2019

Het is alweer even geleden, maar voor de kerstvakantie speelden de jongens uit poule E hun voorrondes. Met gelijk een compliment voor het team van OBS De Wissel, ze hebben helaas geen punten gepakt, maar wat zijn zij goed door blijven voetballen! Ze bleven positief en speelden als een echt team samen. OBS De Springbok Pretoriusstraat ging er met de eerste plek vandoor, met 3 gewonnen wedstrijden eerlijk verdiend. De Koningin Beatrixschool en Yunus Emre Mandelaplein streden om de tweede plek. Met allebei vier punten uit drie wedstrijden een spannende strijd maar de Koningin Beatrixschool is op doelsaldo door naar de halve finales. 

De dames mochten de eerste schoolweek na de vakantie aantreden. Wat was het weer een gezellige en sportieve middag. Het publiek was aanwezig, maar rustig dus de meiden konden zich goed concentreren op het voetballen. Ook hier ging de Springbok Pretoriustraat er weer met de winst vandoor. De Koningin Beatrixschool werd tweede en OBS De Wissel en Yunus Emre Mandelaplein eindigende helaas als derde en vierde met allebei één punt uit drie wedstrijden. 

Onze scheidsrechters van de Capadosestraat hebben wederom de wedstrijden zo goed mogelijk begeleid. Waar de één nog wat meer hulp nodig heeft van de LO docenten, fluit de ander zo goed dat hij zelfs medeleerlingen kon begeleiden. Grote complimenten aan de heer en dames die er afgelopen weken waren.